TERRANOVATOURS agència de viatges majorista. Especialista austria, tirol, suissa trens, rutes en bicicleta i vacances actives

 
 
Inici
 » productes » √†ustria » viena cap d'any »  Cap d'any Viena

Cap d'any Viena

Entrades incloses al concert de l'any de l'Orquestra Filarmònica de Viena.


Entrades incloses


VINGUI A CELEBRAR EL CONCERT D'ANY NOU

 

Programa especial amb ENTRADES GARANTIDES pel concert de l'any de l'Orquestra Filarmònica de Viena.
A més a més podrà escoltar als Nens Cantors, assistir a l'òpera, l'opereta, concerts i sopars en els ambients més exclusius.

 

El concert de Cap d'Any de l'Orquestra Filharmònica de Viena (alemany: Das Neujahrskonzert der Wiener Philharmoniker) és un concert que té lloc cada any en el matí de l'1 de gener a Viena, Àustria. És transmès al llarg del món des de la sala daurada anomenada "Musikverein" per a una audiència potencial estimada en 1.000 milions de persones en 70 països.


Aquest concert, que va tenir els seus orígens en 1940, només va patir una suspensió que va ser en 1945 i a causa del deteriorament de la seva estructura pels atacs aeris de les forces aliades.

La música és en la seva major part de la família Strauss (Johann Strauss (pare), Johann Strauss (fill), Josef Strauss i Eduard Strauss) i els seus contemporanis.
Les flors que decoren la sala de concerts del "Musikverein" són un regal anual de la ciutat de San Remo, Ligúria, Itàlia.

El concert sempre acaba amb diverses bisos després del programa principal (propines que no estan incloses en el programa). Els músics llavors desitgen col·lectivament un feliç Any Nou, i acaben amb el vals del Danubi Blau de Johann Strauss (fill) seguit de la Marxa Radetzky.
Durant aquesta última obra, l'audiència aplaudeix al compàs i el director es torna per dirigir-la, durant breus instants, en lloc de l'orquestra.

 

 


Amb entrada garantida per a assistir al:
Concert de Cap d'any 


c__matthias_creutziger_01


© Viatges Alemany S.A. Tots els drets reservats.