TERRANOVATOURS agència de viatges majorista. Especialista austria, tirol, suissa trens, rutes en bicicleta i vacances actives

 
Inici
 » productes » suïssa » tren i allotjament »  Interlaken i la regió de la Jungfrau

Interlaken i la regió de la Jungfrau

Punt de partida per conèixer Suïssa i pujar a l'estació més alta d'Europa 

des de  685 €

4 nits / 5 dies

Tots al tren de la Jungfraujoch


Interlaken està ubicada a Berna Oberland entre els llacs de Thun i Brienz i dominada pels tres colossos de pedra, les muntanyes Eiger, Mönch i Jungfrau. La ciutat és el punt de partida per a nombroses activitats.

A l'estació de ferrocarril surten els trens a la regió del Jungfrau cap Grindelwald i Lauterbrunnen amb enllaç als ferrocarrils a Mürren i al Schilthorn així com a via Kleine Scheidegg al Jungfraujoch. En els Llacs de Thun i Brienz naveguen els vaixells d'excursions, incloent un històric vapor de rodes. Interlaken es troba en la línia ferroviària panoràmica «Golden Pass»des de Montreux, pel Llac de Leman, passant per l'elegant centre de vacances Gstaad, fins Interlaken i el port Brünigpass a Lucerna.

 

TOTS AL TREN !!, el paquet inclou el bitllet anada i tornada en Tren a la JUNGFRAUJOCH, el ferrocarril de muntanya Jungfraubahn ofereix una vista increïble de les muntanyes Eiger, Mönch i Jungfrau, així com de la llengua glacera més llarga dels Alps, passant pel cor de la muntanya, fins arribar a l'estació de tren més alta d'Europa a 3454 m d'alçada.

 

El paquet inclou:

  • Jungfrau Travel Pass que inclou: els trens i vaixells de la regió.
  • Bitllet anada i tornada a la  Jungfraujoch, TOP OF EUROPE
  • 4 nits en  Hotel de 3*/4*allotjament i esmorzar
  • Despeses de gestió


Hotel 3* Hotel 4*
685 € 895 €

Preus per persona en habitació doble

Preus vàlids d'Abril a Setembre 2018

FOTOS: (c) jungfraubahnen


© Viatges Alemany S.A. Tots els drets reservats.