TERRANOVATOURS agència de viatges majorista. Especialista austria, tirol, suissa trens, rutes en bicicleta i vacances actives

 
 
Inici
 »  QUI SOM
QUI SOM

TERRANOVA TOURS és la agencia mayorista de VIATGES ALEMANY, agència de viatges majorista-minorista, amb títol llicència GC-MD-81, té la seva central en:

VIC (Barcelona): Plaça Major nº 10 - CP 08500

Tel. 93.883.33.30 - Fax 93.885.08.92 - internet@valemany.com

 

DELEGACIÓN MAYORISTA EN BARCELONA:
C/ Pau Claris, 151   08009-Barcelona       Tel. 93 272 36 72  bcn@terranovatours.com

 

 

VIATGES ALEMANY, empresa familiar fundada el 1953 per Joan Alemany Bonvehí, és en aquests moments una agència de viatges minorista i majorista, sòlidament implantada a Catalunya i amb un reconegut prestigi. Des de les nostres oficines de VIC, CENTELLES, BARCELONA, MANLLEU, TORELLÓ, REUS i VALLS, on disposem de la més avançada tecnologia per a la gestió i reserva de viatges, oferim els nostres serveis al més ampli ventall de clients, per a viatges vacacionals, d'empresa, escolars, peregrinacions, viatges actius.

 

Viatges Alemany és soci fundador d'AVASA, el primer grup d'agències de viatge de Catalunya. La unió de les agències líders a Catalunya fa possible oferir als nostres clients els millors productes en les millors condicions, i sempre amb les millors promocions de "venda anticipada", "ofertes d'última hora", " productes exclusius", etc.

 

Hem creat una línia de nous productes turístics enfocats a tot tipus de clients, amb un caire natural i actiu: Vols en Globus i altres activitats "outdoor", Estada en Granges al Tirol, Turisme Fluvial pels canals i rius d'Europa, Navegació pel mar interior d'Holanda, i altres.

L'equip humà que forma l'agència, 45 persones, està preparat per a oferir-li un tracte personal i efectiu, per aconseguir que el seu viatge (tant si és de plaer com de negocis) sigui tot un èxit.

 

1953 - 2010: 57 anys al servei dels nostres clients, buscant sempre la millor qualitat, però també al millor preu.

© Viatges Alemany S.A. Tots els drets reservats.